Persebaya klaar voor de wedstrijd tegen PSS Sleman

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 09:46

Surabaya, - Persebaya bereidt zich voor op het thuisduel met PSS Sleman in het Gelora Bung Tomo stadion op zondag (3/3).

Persebaya kreeg afgelopen woensdag slechts één punt op bezoek bij PSM Makasar. Persebaya wil morgen de supporteren weer trots maken verteld coach Munster. 

[Foto Oscar Baadilah/EJ]


Alle spelers zijn fit genoeg om het op te nemen tegen het team uit de provincie Jogjakarta. Waar het afgelopen woensdag nog zonder Robson Duarte speelde, lijkt de Braziliaan nu hersteld te zijn van ziekte.

Paul Munster gaf vanmiddag een beschrijving van de toestand van Duarte op de reguliere training van Persebaya. "Langzaam verbeterde zijn conditie afgelopen dagen. Robson word, dag na dag fitter", zei Munster. 

 

Persebaya  staat op korte afstand van de degradatiezone,  Munster legde uit hoe hij zijn team motiveert. "We moeten vooruit, we hebben bepaalde normen gesteld in de training en we zullen ons volledig concentreren op de volgende wedstrijd. De vorige wedstrijd lieten we een langzame verbetering zien. En geeft vertrouwen aan de selectie, we zullen er alles aan doen om Persebaya in de liga 1 te houden."

 

We kijken vooruit, hoe het met de spelers gaat, hoe we zowel fysiek als mentaal herstellen, zodat we klaar zijn voor de volgende wedstrijden. De sfeer is op dit moment positief en we worden aangemoedigd door Bonek/Bonita om door te gaan en door te gaan", besluit Munste

(Tekst Toni Rupilu, Vertaling Rick Braker)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.