Persebaya speelt gelijk op bezoek bij PSM

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 13:49

Balikpapan, - Persebaya slaagde er niet in om de volle buit te stelen en met 3 punten terug te gaan richting Oost Java. Tijdens de wedstrijd gespeeld op het eiland Borneo bleef het steken op 0-0.

[Foto Official Persebaya]

Paul Munster (coach) zei dat het een zware wedstrijd was. "Ik denk dat we best goed hebben gespeeld. Ondanks  dat we in de eerste helft maar één kans hebben gecrieerd. In de tweede helft meer werden de meeste kansen gecreëerd uit spelhervattingen, Het was een wedstrijd die op en neer ging, dat resulteerde in veel pijntjes bij de  spelers van beide teams", zei Munster op de persconferentie na de wedstrijd.

 

Beide teams speelden in een hoog tempo. probeerden te scoren, maar zorgden er ook voor dat ze geen tegendoelpunt kregen. "Dus over het algemeen ben ik tevreden met de prestaties van de spelers die erin slaagden de nul te houden", prees Munster.

 

Oktovianus Fernando, die zijn coach vergezelde bij de persconferentie, zei dat hij op één lijn zat met Munster. "In de eerste helft hebben we te weinig gecreëerd. In de tweede helft speelde PSM naar de eigen aanhang, ze vielen aan en zetten ons onder druk, met dit resultaat moeten we tevreden zijn, want zoals coach Paul Munster zei, het is een moeilijke uitwedstrijd",

(Tekst Toni Rupilu, Vertaling Rick Braker)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.